Gyermektáborok

Támogasd gyermektáboros programjainkat!

 Bábos – Lábos Gyermektáborok

Nyaranta iskolás gyermekek számára napközis, kulturális programokat kínáló táborokat szervezünk. Meseterápia: Mesék által gyógyul a lelkünk. A történetek segítségével tudjuk feldolgozni életünk göröngyösebb szakaszait, veszteségeit, megélhetjük örömeinket.

„A föld megtanít törődni.

Megtanít a szeretetre –

adjak úgy, ahogy ő ad életet…”

(amerikai Feketeláb törzs)

Minden táborunk tematikájának középpontjában a természet áll majd. Természetművészet , meseterápia, ökológia lesz a középpontban. Csatlakoztunk a Metamorphoses Ökológiai meseterápiás munkacsoporthoz. A meséket, játékokat követő kreatív munkálkodás célja kissé eltér a megszokottól. Nem esztétikus tárgyalkotás vagy egy különleges technika elsajátítása a cél. A természet való kapcsolódást segítő alkotó- fejlesztő meseterápiás foglalkozásokon az alkotás megszületéséig vezető belső út a hangsúlyos, azok a lelki történések, amik az alkotófolyamatban megélhetők, kidolgozhatók. Minden alkalom egy kaland, lehetőség legyen a közös játékra. Rengeteget fogunk kirándulni, mozogni. A foglalkozásokat igyekszünk a természetben tartani. Erre a budapesti táborainkban is törekedni fogunk. Önismeret, drámajáték sok-sok alkotó program várja őket. Elindítjuk adománygyűjtő programunkat is, mellyel olyan gyermekeket, családokat szeretnénk támogatni (hátrányos helyzetű, nagycsaládos) akik anyagilag nem tudják finanszírozni a tábort, de itt a helyük. Kérjük megosztásokkal támogassatok bennünket.

2020.06.15 – 19.

Napközis táborRámpa

„Újra tábor, újra lábos” Bábos-lábos tábor a Rámpában

2020.06.22 – 26.

Napközis táborRámpa

„Újra tábor, újra lábos” Bábos-lábos tábor a Rámpában

2020.08.22 – 27.

Ökoművészeti, meseterápiás, bábos táborKismaros

Minden táborunk tematikájának középpontjában a természet áll majd. Természetművészet, meseterápia, ökológia lesz a középpontban.